akustikloft

Dane-Wood Akustikloft

Akustik listepaneler lavet af massive trælister – Flot & langtidsholdbar løsning

Dane-Wood akustiklofter og akustikvægge leveres primært udført i massive trælister. Trælisterne er fastmonteret fra bagsiden på en rammekonstruktion af x-finer. Rammekonstruktionen har indbygget en lyddug imellem. Konstruktionen er stærk og stabil og lader lyden passere op i den evt. bagvedliggende isolering. Rammekonstruktionen gør desuden monteringen lettere.

Ved opsætning af elementerne er der overlap under en liste, så der ikke er synlige overgange. Monteringen af akustikløsningen kan afsluttes med bort eller liste, som dækker lyddugen og x-fineren.

Vi producerer panelerne på forespørgsel, således at de passer til projektet og oftest i samarbejde de valgte rådgivere og håndværkere. Standard størrelser på rammerne findes ikke. Alt laves efter mål på eget værksted.

Lyddugen dæmper med 66 %, (det kan ikke udtrykkes/måles i DB). Den fås i flere farver og leveres af af Fibertex. Erfaringerne viser, at vores løsninger dæmper støj meget effektivt.

Der kan laves hjørnelister.

Der kan leveres kvadrater til i sætning af spot.

Der kan efter forespørgsel laves andre profiler. Standard er let faset.

 

 Ask

Douglas

Eg

Fyr

Obs: Der anvendes europæisk eg indendørs. Udendørs skal der anvendes amerikansk eg, da træet ikke må indeholde garvesyre ved udendørs brug.

Listerne er oftest knastfrie eller med ganske få knaster, for at sikre ensartethed og undgå krumning. Eg findes dog også i en rustik udgave med flere knaster.

Listerne produceres i følgende dimensioner:

26×26 mm op til 3000 mm i længden (faset let på de to synlige kanter). Maks. længde er 4000 mm. Standard længde op til 3000 mm.

26×13 mm op til 3000 mm i længden (faset let på de to synlige kanter). Maks. længde er 4000 mm. Standard længde op til 3000 mm.

Standard afstand er 16 og 26 mm.

Elementerne laves efter mål. 

Andre dimensioner på forespørgsel. Vi laver flere special opgaver.

Overfladebehandles inden de monteres i panelerne med:

Olie

Olie/voks

Lud/sæbe

Hvis det ønskes, kan listerne overfladebehandles så de matcher gulvet.

 

Rengøring

Ved almindelig rengøring og vedligeholdelse anbefales det, at støvsuge listerne med en langhåret børste.

Listerne kan olieres eller sæbebehandles manuelt med en klud.

Skab et behageligt lydmiljø med akustik lofter fra Dane-Wood

Hos Dane-Wood sætter vi en ære i at skabe det ideelle lydmiljø i dit hjem eller på din arbejdsplads med vores specialdesignede akustik lofter. Lyden spiller en afgørende rolle for vores velvære, og vores lofter er skabt til at dæmpe støj og forbedre akustikken, samtidig med at de tilføjer elegance og hyggelig atmosfære.

Lyden har stor betydning for vores velvære, og det er vigtigt at tænke lydmiljøet ind, når der skal renoveres eller bygges nyt. Vores flotte løsninger med akustikplader er designet til at reducere støjniveauet hvad enten loftet går til kip eller er vandret.

 

Forbedret lydmiljø med akustikloft og akustikplader

Vores akustik lofter er konstrueret med lydabsorberende materiale, der effektivt reducerer efterklang og støj i rummet. Ved hjælp af akustikpanel skabes et behageligt lydmiljø, hvor lyden ikke blot kastes rundt, men absorberes, hvilket gør rummet mere behageligt at være i.

 

Moderne design med akustikloft

Vores akustiklofter skaber både god akustik og æstetik, da de ikke kun forbedrer akustikken, men også tilføjer et stilfuldt og moderne præg til rummene. Med vores akustik paneler/lyddæmpende plader får du ikke blot et lydisolerende loft, men også en moderne måde at løse et støjproblem.

 

Skræddersyede løsninger efter dine behov

Vi tilbyder skræddersyede akustiklofter, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Uanset om du har brug for et akustikloft til dit hjem, kontor, restaurant eller butik, kan vi skabe en løsning, der opfylder dine krav til både funktion og æstetik.

Et akustikloft fra Dane-Wood tilpasses efter behov, enten som hele lofter eller som mindre sektioner, der sidder, hvor behovet er størst f.eks. ved spisebordet eller tv’et. Akustikpaneler kan være akustik loftplader, men Dane-Wood tilbyder også træpaneler til væg, akustikvægge samt akustik rumdelere. Det er ideelt til rum med hårde overflader, hvor der er behov for at dæmpelyden. Vi dæmper lyden ved hjælp af en filtdug, der effektiv absorberer lyden i rummet og dermed forbedrer lydkvaliteten og skaber et behageligt lydmiljø.

 

Akustikloft af højeste kvalitet. Produceret i Danmark på eget værksted

Alle vores akustiklofter produceres på vores eget værksted i Kolding, hvor vi lægger stor vægt på håndværk af høj kvalitet og stor fokus på detaljerne. F.eks. fremstilles de med profiler, afstand på lister, farve på lyddug, træsort og farve på listerne efter kundens ønsker og kan laves med bl.a. kvadrater til indsætning af spotlys.  Vi kan således her sammen med dig skabe de løsninger, der reducerer støjen i din bolig. Med vores lydisolerede lofter får du ikke kun et funktionelt produkt, men også et stykke dansk håndværk, der er skabt med omhu og passion. Vi har ikke fabriksproduceret akustikplader, – men producerer efter mål på eget værksted.

 

Kontakt Dane-Wood

Kort sagt, – med et akustik loft eller akustik panel fra Dane-Wood får du ikke kun et effektive lydisolerende produkt, men også en elegant og skræddersyet løsning, der forbedrer trivslen og velværet i dine rum. Med godt håndværk forener Dane-Wood naturen og dansk design.

Kontakt Dane-Wood i dag for at høre mere om vores skræddersyede akustik lofter/lydisolerende plader og om hvordan de kan forbedre akustikken i dit hjem eller arbejdsplads. Med vores fokus på god kvalitet og personlig service er vi klar til at hjælpe dig med at skabe det ideelle lydmiljø, hvor skønhed og funktion går hånd i hånd. At vi laver individuelle løsninger på vores værksted sikre ikke kun høj kvalitet, men det giver også unikke løsninger, der imødekommer specifikke ønsker og behov.

RING TIL OS:

+45 75 50 80 33

EMAIL TIL OS:

info @ dane-wood.com

CVR.: DK 31364426

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

OBS: Indkørsel via Skolebakken. 

ÅBNINGSTIDER

FERIELUKKET i uge 29-30

Mandag til Fredag 9 - 17            ** Eller efter aftale

Kontakt os gerne telefonisk - også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf.: 75 50 80 33

Dane-Wood®