akustikvæg

Dane-Wood Akustikvægge

Akustik listepaneler lavet af massive trælister – Flot & langtidsholdbar løsning

Dane-Wood akustiklofter og akustikvægge leveres primært udført i massive trælister. Trælisterne er fastmonteret fra bagsiden på en rammekonstruktion af x-finer. Rammekonstruktionen har indbygget en lyddug imellem. Konstruktionen er stærk og stabil og lader lyden passere op i den evt. bagvedliggende isolering. Rammekonstruktionen gør desuden monteringen lettere.

Ved opsætning af elementerne er der overlap under en liste, så der ikke er synlige overgange. Monteringen af akustikløsningen kan afsluttes med bort eller liste, som dækker lyddugen og x-fineren.

Vi producerer panelerne på forespørgsel, således at de passer til projektet og oftest i samarbejde de valgte rådgivere og håndværkere. Standard størrelser på rammerne findes ikke. Alt laves efter mål på eget værksted.

Lyddugen dæmper med 66 %, (det kan ikke udtrykkes/måles i DB). Den fås i flere farver og leveres af af Fibertex. Erfaringerne viser, at vores løsninger dæmper støj meget effektivt.

Der kan laves hjørnelister.

Der kan leveres kvadrater til i sætning af spot.

Der kan efter forespørgsel laves andre profiler. Standard er let faset.

 

 Ask

Douglas

Eg

Fyr

Obs: Der anvendes europæisk eg indendørs. Udendørs skal der anvendes amerikansk eg, da træet ikke må indeholde garvesyre ved udendørs brug.

Listerne er oftest knastfrie eller med ganske få knaster, for at sikre ensartethed og undgå krumning. Eg findes dog også i en rustik udgave med flere knaster.

Listerne produceres i følgende dimensioner:

26×26 mm op til 3000 mm i længden (faset let på de to synlige kanter). Maks. længde er 4000 mm. Standard længde op til 3000 mm.

26×13 mm op til 3000 mm i længden (faset let på de to synlige kanter). Maks. længde er 4000 mm. Standard længde op til 3000 mm.

Standard afstand er 16 og 26 mm.

Elementerne laves efter mål. 

Andre dimensioner på forespørgsel. Vi laver flere special opgaver.

Overfladebehandles inden de monteres i panelerne med:

Olie

Olie/voks

Lud/sæbe

Hvis det ønskes, kan listerne overfladebehandles så de matcher gulvet.

 

Rengøring

Ved almindelig rengøring og vedligeholdelse anbefales det, at støvsuge listerne med en langhåret børste.

Listerne kan olieres eller sæbebehandles manuelt med en klud.

Flotte og funktionelle akustikvægge

Lyd overses ofte som en vigtig faktor i vores velbefindende, derfor er det vigtig at tænke det med ind, når der skal renoveres eller bygges nyt. I den forbindelse kan det være en god ide at tænke indendørs vægbeklædning ind i det nye design, du ønsker dig i dit hjem eller på din arbejdsplads, Dane-Woods skræddersyede løsninger vil derfor være et oplagt valg. Vores snedker gør en fantastik stykke arbejde i fremstillingen af de skræddersyede løsninger, så du får både en løsning, der flot og som samtidig forbedre lydmiljøet.

 

Skab harmoni og ro med akustikvægge og akustikpaneler

Ikke bare lydmæssigt men også visuel giver det flotte design og gode håndværk fra Dane-Wood harmoni og ro til rummet. Så hvis du ønsker at skabe en sådan løsning, så tag en dialog med en af vores konsulenter, der sammen med dig, din håndværker eller arkitekt kan lave den lydmæssige og visuelle løsninger, der passer til dit behov. Vi taler med dig om blandet andet træsort som f.eks. eg eller douglas, overfladebehandling, farve på listerne, afstand mellem listerne, listernes størrelse, lyddug og selvfølgelig omkring størrelsen af akustikvæg, og hvilke særlige ønsker, du har til dine akustikplader, – skal de skjule nogle stik, skal der laves flotte løsninger omkring stik, kanter, døråbninger, robotstøvsuger mv. Vi tager højde for detaljerne. Der er et overlap, hvilket sikre, der ikke er synlige overgange, og monteringen kan afsluttes med en elganat bort eller liste. Diverse profiler til akustikpanel laves efter behov.

Med vores træpaneler til vægge kan du således tilføje en varm og naturlig følelse til rummene og samtidig forbedrer akustikken.

 

Akustikvægge har flere fordele

Et godt lydmiljø er vigtig for vores trivsel, og ved at montere akustikpaneler reduceres efterklang og støjniveau, så du får et bedre lydmiljø. Især nyttige i rum med hårde overflader, hvor lyden ofte reflekteres og skaber efterklang. Skræddersyede lydisolerende plader med lyddug og flotte trælister fra Dane-Woods eget værksted er et godt valg, der er både pålidelig og smuk. Trælisterne der bliver til akustikplader er med omhu fastgjort til en solid rammekonstruktion, der er forstærket med en lyddug, hvilket sikrer optimal lyddæmpning. Lyddugen er med til at dæmpe op til 66 % og fås i flere farver. Erfaringen viser, at vores løsninger effektivt reducerer støjniveau og skaber et behageligt lydmiljø. Kunderne siger blandt andet, at med en panelvæg fra Dane-Wood…

En vigtig fordel ved akustikvægge er deres evne til at absorbere og dæmpe lyd, – og hos Dane-Wood sætter vi samtidigt en ære i at skabe en unik og flot håndværksmæssig løsning.

Træpaneler til vægge er således ikke blot en praktisk løsning, når de som hos Dane-Wood laves unikt til den enkelte kunde. Med varmen fra træet og deres indbydende og naturlige udseende bløder trælisterne op på hårde overflader og skaber en følelse af ro og hygge.

 

Skab det ideelle lydmiljø med Dane-Wood

Med et akustik loft, akustik rumdeler eller akustik paneler fra Dane-Wood får du ikke kun et effektivt lydisolerende produkt, men også en elegant løsning, der passer ind i enhver indretningsstil. Vi kombinerer god lyd med dansk håndværk og naturmaterialer for at skabe rum, der ikke kun ser smukke ud, men også er behagelige at være i. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et lydmiljø, der passer til dine behov. Vi producerer vores lyddæmpende plader på forespørgsel, så de passer perfekt til ethvert projekt, i tæt samarbejde med vores kunder, deres rådgivere og håndværkere. Alt produceres efter mål på vores eget værksted.

Så kontakt os snarest så vi i dialog med dig kan skabe den helt rigtige løsning for dig i forhold til skræddersyet akustikplader.

RING TIL OS:

+45 75 50 80 33

EMAIL TIL OS:

info @ dane-wood.com

CVR.: DK 31364426

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

OBS: Indkørsel via Skolebakken. 

ÅBNINGSTIDER

FERIELUKKET i uge 29-30

Mandag til Fredag 9 - 17            ** Eller efter aftale

Kontakt os gerne telefonisk - også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf.: 75 50 80 33

Dane-Wood®