+45 75 50 80 33 info@dane-wood.com

Slotsplank Douglas

Dane-Wood Slotsplank
Det eksklusive valg, plankerne produceres i Danmark.

Natur: Slotsplanker udført med douglas gran har vi valgt udelukkende at producere i sorteringen natur. Det er nogle utrolig flotte planker med en fantastisk åretegning og med det velkendte nordiske lyse look.

Der vil være knaster at se i varierende størrelse, døde knaster vil være udbedret med træpropper og spartlede.

Plankerne kan mixes i de forskellige bredder.

Dane-Wood Slotsplank Douglas

Planketykkelse : 23mm

Bredde : 250 – 300 – 350 og 400mm

Længde : op til 6000 mm

Plankerne opbygges ved krydslimning for at sikre en stabil planke med minimalt svind og krumning. Gulvplankerne fuldlimes på beton eller anden form for fast undergulv, de kan eventuelt skrues på en strø-konstruktion.

Velegnede til gulvvarme.

Lud og sæbe: Overfladebehandlingen af et Douglas gulv er oftest en kombination af lud og sæbe, eventuelt en hvid sæbe hvis der ønskes et meget lyst gulv.

Olie: Gulvplankerne kan også olieres, første behandling vil være med lud, herefter får plankerne 2 behandlinger med hvidpigmenteret olie og afslutningsvis en behandling med farveløs olie/voks. Den sidste behandling giver gulvet en stærk og vandafvisende overflade og beskytter imod slitage på den hvide olie.

I Dane-Wood er vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding

Rengøring

Gulvet vaskes med natursæbe fra Trip Trap, første gang mættes det nye gulv med en 1:4 blanding. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Douglas gulve behandlet med lud og hvid sæbe fortsættes med at anvende Woca Natursæbe, hvid.

Douglas gulve behandlet med olie, kan genopfriskes med olie/voks og vaske med Woca Natursæbe

Douglas planker – få et eksklusivt og naturligt look

Et Douglas gulv er utrolig flot valg. Det giver dine rum et indbydende udseende og et meget naturligt og enkelt look. Den høje kvalitet på gulvet gør også, at det fremstår meget eksklusivt. Et Douglas gulv er derfor oplagt til det simple og nordiske såvel som det mere herskabelige og klassiske hjem. 

Dane-Wood tilbyder Douglas gulv i naturlook i et væld af forskellige dimensioner og flotte overfladebehandlinger. Du kan få lige dét look, du drømmer om. Skal det være helt enkelt med ens størrelses planker? Eller drømmer du om er rustikt look med et miks af bredder på plankerne? Vi lader valget være op til dig!

Høj kvalitet og gennemført elegance

Et Douglas plankegulv fra Dane-Wood er et kvalitetsgulv, der tilfører stil, charme og elegance til enhver type rum og bolig. 

Douglas gulvet er kendetegnet af et naturlig udseende med helt fantastiske åretegninger og knaster i varierende størrelser. Gulvets naturlook lader dig fuldende dit nye hus eller renoveringen af dine rum med et virkelig flot gulv i et velkendt og nordisk look. Det er et oplagt valg til den moderne bolig, den herskabelige lejlighed såvel som det gennemførte kontormiljø.

Behandlingen af gulvet lader dig personliggøre dit valg af gulv yderligere. Det kan være med:

  • Lud og sæbe – Er en typisk kombination til at behandle denne type gulv med. Der kan bruges en hvid sæbe, hvis man ønsker et gulv med et meget lyst udtryk.
  • Olie – Man kan også behandle gulvplankerne med olie (efter den første ludbehandling). Det kunne meget vel være med en hvidpigmenteret olie og en farveløs olie/voks, der afslutter det smukke gulv med en stærk og vandafvisende overflade. 

Uanset hvilken behandling af gulvet du vælger, får du et unikt gulv af lækkert kvalitetstræ, med smukke detaljer og et gennemført look. Er du i tvivl om, hvilken behandling af gulvet du skal vælge? Så rådgiver vi dig naturligvis altid. 

Et eksklusivt valg af gulv 

Douglas planker i høj kvalitet giver både dine rum et eksklusivt udtryk, men gør også, at gulvet er nemt at vedligeholde. Det skal vaskes løbende med natursæbe og kan med årenes løb også friskes op med ny olie, hvis det skulle falme. 

Køb dine smarte Douglas planker hos Dane-Wood og vælg mellem et utal af dimensioner og smukke overfladebehandlinger. Én ting er sikkert, når du handler hos os – får du et exceptionelt kvalitetsgulv tilpasset netop dine ønsker!

Show room

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Åbningstid

M-F: 08 - 17
* eller efter aftale

Som følge af de seneste corona-restaktioner er showroom lukket frem til den 18. 1. 2021.

Få vejledning - kontakt os gerne på tlf. 75 50 80 33 eller 30 50 80 33 (Claus Balsby).

 Vi modtager fortsat ordre - så ring eller skriv til os på mail: info@dane-wood-com.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Telefon