+45 75 50 80 33 info@dane-wood.com

Slotsplank Douglas

Dane-Wood Slotsplank
Det eksklusive valg, plankerne produceres i Danmark.

Natur: Slotsplanker udført med douglas gran har vi valgt udelukkende at producere i sorteringen natur. Det er nogle utrolig flotte planker med en fantastisk åretegning og med det velkendte nordiske lyse look.

Der vil være knaster at se i varierende størrelse, døde knaster vil være udbedret med træpropper og spartlede.

Plankerne kan mixes i de forskellige bredder.

Dane-Wood Slotsplank Douglas

Planketykkelse : 23mm

Bredde : 250 – 300 – 350 og 400mm

Længde : op til 6000 mm

Plankerne opbygges ved krydslimning for at sikre en stabil planke med minimalt svind og krumning. Gulvplankerne fuldlimes på beton eller anden form for fast undergulv, de kan eventuelt skrues på en strø-konstruktion.

Velegnede til gulvvarme.

Lud og sæbe: Overfladebehandlingen af et Douglas gulv er oftest en kombination af lud og sæbe, eventuelt en hvid sæbe hvis der ønskes et meget lyst gulv.

Olie: Gulvplankerne kan også olieres, første behandling vil være med lud, herefter får plankerne 2 behandlinger med hvidpigmenteret olie og afslutningsvis en behandling med farveløs olie/voks. Den sidste behandling giver gulvet en stærk og vandafvisende overflade og beskytter imod slitage på den hvide olie.

I Dane-Wood er vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding

Rengøring

Gulvet vaskes med natursæbe fra Trip Trap, første gang mættes det nye gulv med en 1:4 blanding. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Douglas gulve behandlet med lud og hvid sæbe fortsættes med at anvende Woca Natursæbe, hvid.

Douglas gulve behandlet med olie, kan genopfriskes med olie/voks og vaske med Woca Natursæbe

Show room

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Åbningstid

M-F: 08 - 17
* eller efter aftale

Telefon