+45 75 50 80 33 info@dane-wood.com

sildeben

Dane-Wood Sildeben
Leveringsdygtige i stort set alle typer og dimensioner.

Massiv eg

SELECT: Select sorteringen er kendetegnet ved ingen knaster eller splitved, stavene har et meget ensartet udseende. Sorteringen vil give et roligt udtryk til indretningen på trods at dets læggemønster.

RUSTIK/NATUR: Et sildebensgulv i RUSTIK/NATUR sorteringen er kendetegnet ved farvespil, en livlig åretegning og knaster i varierende størrelse. Splitved vil forekomme og være med til at give gulvet liv og karakter. Opfattes moderne med et tidstypisk rustikt præg.

Lamelopbygget eg

NATUR: En livlig åretegning med knaster i varierende størrelse.

RUSTIK: En livlig åretegning som ved NATUR sorteringen men her er splintved og spartlede knaster også en del af kendetegnet.

 

 

Dane-Wood er i stand til at levere alle de gængse dimensioner på sildeben, både i massiv udførelse og lamineret, med og uden overfladebehandling. Sågar som klik gulv der må monteres svømmende.

Traditionelt fuldlimes stavene til undergulvet, slibes og olieres efter lægning, men vi kan også levere et sildebensgulv med færdig olieret overflade. Efter endt montage er gulvet klar til brug.

Massiv eg: 15x70x400mm

                       15x70x500mm

Lamelopbygget eg: 11/4x70x490mm

                

 

OVERFLADER massiv

Olie:  Stavene slibes med maskine efter lægning, eventuelle huller spartles og gulvet slibes igen. Herefter olieres gulvet 2 gange med maskine, med lufthærdende olie fra WOCA.

OVERLFADER lamelopbyggede

Børstet overflade: En børstet overflade fremhæver træets naturlige struktur. Sommer-vedet (den bløde del af årringene) børstes væk og derved fremstår årringene tydeligere og gulvet får en hårdere og mere slidstærk overflade.

Olie og olie/voks: Stavene olieres i vores industrielle anlæg. Først grundolieres stavene og til slut olieres med en omgang olie/voks.

Røget eg: Vi har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter hvor mørk en glød man ønsker gulvet skal have.

Rengøring: Gulvet vaskes med natursæbe fra Trip Trap, første gang mættes det nye gulv med en 1:4 blanding. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Gulvet kan vedligeholdes og genopfriskes med olie/ voks.

 

Show room

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Åbningstid

M-F: 08 - 17
* eller efter aftale

Telefon