+45 75 50 80 33 info@dane-wood.com

sildeben

Dane-Wood Sildeben
Leveringsdygtige i stort set alle typer og dimensioner.

Massiv eg

SELECT: Select sorteringen er kendetegnet ved ingen knaster eller splitved, stavene har et meget ensartet udseende. Sorteringen vil give et roligt udtryk til indretningen på trods at dets læggemønster.

RUSTIK/NATUR: Et sildebensgulv i RUSTIK/NATUR sorteringen er kendetegnet ved farvespil, en livlig åretegning og knaster i varierende størrelse. Splitved vil forekomme og være med til at give gulvet liv og karakter. Opfattes moderne med et tidstypisk rustikt præg.

Lamelopbygget eg

NATUR: En livlig åretegning med knaster i varierende størrelse.

RUSTIK: En livlig åretegning som ved NATUR sorteringen men her er splintved og spartlede knaster også en del af kendetegnet.

 

 

Dane-Wood er i stand til at levere alle de gængse dimensioner på sildeben, både i massiv udførelse og lamineret, med og uden overfladebehandling. Sågar som klik gulv der må monteres svømmende.

Traditionelt fuldlimes stavene til undergulvet, slibes og olieres efter lægning, men vi kan også levere et sildebensgulv med færdig olieret overflade. Efter endt montage er gulvet klar til brug.

Massiv eg: 15x70x400mm

                       15x70x500mm

Lamelopbygget eg: 11/4x70x490mm

                

 

OVERFLADER massiv

Olie:  Stavene slibes med maskine efter lægning, eventuelle huller spartles og gulvet slibes igen. Herefter olieres gulvet 2 gange med maskine, med lufthærdende olie fra WOCA.

OVERLFADER lamelopbyggede

Børstet overflade: En børstet overflade fremhæver træets naturlige struktur. Sommer-vedet (den bløde del af årringene) børstes væk og derved fremstår årringene tydeligere og gulvet får en hårdere og mere slidstærk overflade.

Olie og olie/voks: Stavene olieres i vores industrielle anlæg. Først grundolieres stavene og til slut olieres med en omgang olie/voks.

Røget eg: Vi har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter hvor mørk en glød man ønsker gulvet skal have.

Rengøring: Gulvet vaskes med natursæbe fra Trip Trap, første gang mættes det nye gulv med en 1:4 blanding. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Gulvet kan vedligeholdes og genopfriskes med olie/ voks.

 

Elegant sildeben i alle typer og dimensioner

Bygger du nyt? Eller gennemgår du en større renovering? Et af de vigtigste elementer i boligen er gulvet. Sildebensparket er et smukt og tidløst valg af gulv. Det tilfører boligen elegance og et udtryk af høj kvalitet.  

Dane-Wood tilbyder eksklusiv sildebensparket i et væld af fint behandlede overflader, alskens dimensioner og smukke opbygninger af dit sildebensgulv. Hos os er du garanteret et kvalitetsgulv, som ikke blot forskønner dit hjem med et herskabeligt udtryk, men som også er utrolig holdbart og slidstærkt. 

Vi lover høj kvalitet og lang levetid 

Dane-Wood har produceret gulve siden 1992. Derfor ved vi, hvad vi laver. Vi har stor ekspertise og viden om at indkøbe kvalitetsmaterialer til produktionen af netop dine nye gulve. Silleben er et af vores mest populære gulve.

Vores sildeben i høj kvalitet kommer i følgende træsorter og sorteringer:

  • Select (massiv eg) – ingen knaster og stor ensartethed
  • Rustik/natur (massiv eg) – livligt farvespil, åretegning og knaster 
  • Natur (Lamelopbygget eg) – livlig åretegning og knaster 
  • Rustik (Lamelopbygget eg) – åretegning, men også splintved og spartlede knaster 

Du kan vælge en type, der giver dit rum et meget roligt look. Men du kan også vælge et gulv med særpræg og som har en hel unik karakter. Gulvene er ideelle, både når du vil ramme den nordiske og rustikke stil såvel som det herskabelige look. 

“Holder til hverdagens slid” – er noget, vi kan sige om alle gulvtyperne. De er behandlet på forskellige måder, som alle gør dem slidstærke og flotte at se på. Det kan enten være med 1) Olie, 2) En børstet overflade, 3) Olie og olie/voks eller 4) Røget eg. Disse behandlinger tilføjer helt specielle og utrolig skønne udtryk på gulvene. Fælles for dem alle er, at de får en lang levetid. 

Vi lover altid hurtig levering af dit nye gulv

Vores sildebensparket klik gør det nemt for den, der skal lægge gulvet. Det er virkelig nemt, og du kan gå i krig med dit “projekt-gulv” uden at være uddannet gulvmand. 

Andre fordele ved at købe gulv med sildeben hos Dane-Wood er:

  • Vi er leveringsdygtige i alle typer og dimensioner
  • Vi har et bredt udvalg og showroom i Kolding
  • Vi leverer altid hurtigt og uden besvær

Bestil et smukt og gennemført gulv med sildeben til hjemmet i dag. Vi er 100 % sikre på, at gulvet kommer til at leve op til alle dine forventninger og drømme om et elegant gulv. 

Show room

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Åbningstid

M-F: 08 - 17
* eller efter aftale

Som følge af de seneste corona-restaktioner er showroom lukket frem til den 18. 1. 2021.

Få vejledning - kontakt os gerne på tlf. 75 50 80 33 eller 30 50 80 33 (Claus Balsby).

 Vi modtager fortsat ordre - så ring eller skriv til os på mail: info@dane-wood-com.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Telefon