renaissance

Dane-Wood Renaissance gulve
Brede og lange planker med et rustikt udtryk

Eg Renaissance gulve består af rustikke, bredde og lange planker. De skaber et karakterfuldt udtryk på gulvet med egetræets tydelige åretegning og knaster i varierende størrelse. 

En varieret overflade med forekomster af farve- og strukturforskelle. Knaster og farveforskelle kan forekomme. Max. knaststørrelse (levende) 80mm eller 60 cm2. Spartlinger max. Ø 50mm eller 15 x 500mm. splint er tilladt, max. 1/3 af længden og max. 5 cm bredde. Alle spartlinger er 3D. Spartles med sort spartelmasse.

Renaissance planker findes ikke i forskellige sorteringer.

Velegnet til gulvvarme. Dog må gulvets overfaldetemperatur ikke overstige 27 grader.

Planketykkelse:

20mm

Bredde/længde:

1) 250 x 3000mm, 2) 300 x 3000mm, 3) 300 x 4000mm 4) 400 x 3000mm og 5) 400 x 4000mm

Opbygning:

Plankerne opbygges ved krydslimning for at sikre en stabil planke med minimalt svind og krumning. Opbygningen består af tre lag: Toplag af 5 mm eg, mellemlag af 10 mm fyr eller gran og bagside af 5 mm eg.

Gulvplankerne fuldlimes på beton eller anden form for fast undergulv, de kan eventuelt skrues på en strø-konstruktion.

Velegnet til gulvvarme. Dog må gulvets overfaldetemperatur ikke overstige 27 grader.

 

                                                                  

 

 

Olie: Gulvplankerne olieres 3 gange med lufthærdende olie fra WOCA. De første 2 gange er med klar eller pigmenteret olie. Den sidste behandling er altid med klar olie/voks, som giver gulvet en stærk og vandafvisende overflade.

Børstet overflade: En børstet overflade fremhæver træets naturlige struktur. Sommer-vedet (den bløde del af årringene) børstes væk og derved fremstår årringene tydeligere, og gulvet får en hårdere og mere slidstærk overflade.

Røget eg: Vi har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter hvor mørk en glød, du ønsker gulvet skal have.

I Dane-Wood er vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding.

 

Rengøring: Gulvet vaskes med natursæbe fra WOCA. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader du sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Gulvet kan vedligeholdes og genopfriskes med olie/voks. 

Se mere her om vedligeholdelse.

Find os her:

 

RING TIL OS

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Obs indkørsel via Skolebakken

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 9 – 17   

*eller efter aftale 

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden - tlf. 75508033

EMAIL

CVR-NR: DK 31364426

Sitemap

Dane-Wood®