Trappetrin og profiler

Dane-Wood Trappetrin og Profiler
Trappetrin der matcher gulvet – Profiler til renoveringsopgaver.

Dane-Wood har specialiseret sig i at levere trappetrin, der matcher det valgte gulv. Træsort, sortering og overfladebehandling passer med gulvet, og vi har været i stand til at producere alle typer af trin.

Vi samarbejder med flere af de danske trappeproducenter ved leveringer af trappetrin eller ved at oliere deres trin og på den måde få gulv og trappetrin til at matche bedst muligt.

TRAPPETRIN: Vi producerer de trin opgaven kræver og leverer dem, som det passer i projektet og planlægningen. Vi kan også tilbyde at forestå montagen sammen med monteringen af gulvet.

PROFILER: Vi har udviklet en række profiler til brug ved renoveringsopgaver. Profilerne gør det muligt at beklæde og forny gamle trappeløsninger. At skifte en hel trappe ud vil ofte være kompliceret og tidskrævende. Oftest fungerer den gamle trappe fint, men er slidt eller i den forkerte træsort. Vi har lagt et par referencer her på hjemmesiden til inspiration.

Vores trappetrin leveres oftest med samme overflade som gulvene. Se overfladerne ved de aktuelle produkter.

I Dane-Wood er vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding.

Rengøring: Gulvet vaskes med natursæbe fra WOCA. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Gulvet kan vedligeholdes og genopfriskes med olie/ voks.

Se mere her om vedligeholdelse.

Elegante trappetrin – der matcher dit gulv

Med trapper, der matcher dit gulv, får du den sidste finish, når du bygger nyt eller renoverer. Det er oplagt at fuldende en smuk gulvløsning med trappetrin i samme materiale, hvilket skaber forenkling og ro samt et flot og eksklusivt helhedsindtryk.

Dane-Wood tilbyder flotte og sammenhængende trappeløsninger af høj kvalitet, der matcher dit gulv, – både i forhold til træsorteringen og overfladebehandlingen. Alle trappetrin fra Dane-Wood specialfremstilles til hvert enkelt nybyg- eller renoveringsprojekt.

En trappe er mere end blot et bindeled mellem to etager

Træ er et organisk materiale, hvilket gør trapper af træ fantastisk smukke, samtidig med at de udfylder en vigtig funktion. For eksempel kan trappetrin træ indendørs være et dekorativt element i rum bygget af beton, sten og glas. Du får dermed bragt naturen og liv ind i huset.

Trappen er i alle huse med flere etager et vigtigt element og kan bidrage som et arkitektonisk bindeled midt mellem etagerne, derfor er det vigtig at overveje form og størrelse samtidig med, at du får dine ønsker og behov opfyldt. 

Kvaliteten og detaljen er vigtig

En kvalitets trappe består af flere elementer, som hver især medvirker til at gøre trappen unik og tilpasset dit hjem, og Dane-Wood sætte en ære i sammen med dig at finde den rigtige løsning, så du få en trappe, der både er elegant og funktionel.

Trapper skal kunne holde til hyppig og tung belastning, derfor er ikke kun udseende vigtig, men også kvaliteten.

Dane-Wood bestræber sig på at levere trappetrin i højeste håndværksmæssigt kvalitet, – ned til mindste detalje, da det er detaljerne, der er med til at definere din trappe og medvirker til at gøre den harmonisk og smuk.

En vigtig detalje er valg af håndliste/gelænder, derfor tilbydes også dette.

  • Håndliste, – monteret på væggen, – giver støtte, når du går på trappen.
  • Gelænder, – består traditionelt af en håndliste, der hviler på en form for afskærmning f.eks. i moderne hus ofte af glas.

Dane-Wood producerer trappetrin træ af den samme råvare som vores gulve, dvs. i træ af bedste kvalitet og selvfølgelig certificeret og fra bæredygtigt skovbrug.

God lyd i trapperummet

Højloftede trapperum er utrolig smukke, men kan give akustiske udfordringer imellem etagerne, – dette kan dæmpes med lyddæmpende væg- eller loftpaneler. Da Dane-Wood også producerer akustik paneler tilbydes en helhedsløsning med gulv, trappetrin, håndlister/gelænder og paneler.

Kontakt os for vejledning

Ring, skriv eller endnu bedre besøg os i vores udstilling i Kolding, hvor vi kan præsentere dig for mere end 50 forskellige overfladebehandlinger, – og hvor du kan se eksempler trappeløsninger.

Find os her:

 

RING TIL OS

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Obs indkørsel via Skolebakken

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 9 – 17   

*eller efter aftale 

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden - tlf. 75508033

EMAIL

CVR-NR: DK 31364426

Sitemap

Dane-Wood®