+45 75 50 80 33 info@dane-wood.com

Trappetrin og profiler

Dane-Wood Trappetrin og Profiler
Trappetrin der matcher gulvet – Profiler til renoveringsopgaver.

OM: I Dane-Wood har vi specialiseret os i at kunne levere trappetrin der matcher det valgte gulv. Træsort, sortering og overfladebehandling passer med gulvet og vi har indtil nu været i stand til at producere alle typer af trin.

Vi er i stand til at visualisere løsningen tegnet i 3D og på denne måde illustrere på en let forståelig måde hvordan den færdige løsning vil tage sig ud.

Vi samarbejder med flere af de danske trappeproducenter, ved leveringer af trappetrin eller ved at oliere deres trin og på den måde få gulv og trappetrin til at matche bedst muligt.

TRAPPETRIN: Vi producerer de trin opgaven kræver og leverer dem som det passer i projektet og planlægningen. Vi kan også tilbyde at forestå montagen sammen med monteringen af gulvet.

 

PROFILER: Vi har udviklet en række profiler til brug ved renoveringsopgaver. Profilerne gør det muligt at beklæde og forny gamle trappeløsninger. At skifte en hel trappe ud vil ofte være kompliceret og tidskrævende. Oftest fungerer den gamle trappe fint, men er slidt eller i den forkerte træsort. Vi har lagt et par referencer her på hjemmesiden til inspiration.

Vores trappetrin leveres oftest med samme overflade som gulvene.

Olie: Gulvplankerne olieres 5 gange med lufthærdende olie fra WOCA. De første 3 gange er med klar eller pigmenteret olie. De sidste 2 behandling er altid med klar olie/voks, som giver gulvet en stærk og vandafvisende overflade.

Børstet overflade: En børstet overflade fremhæver træets naturlige struktur. Sommer-vedet (den bløde del af årringene) børstes væk og derved fremstår årringene tydeligere og gulvet får en hårdere og mere slidstærk overflade.

Røget eg: Vi har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter hvor mørk en glød man ønsker gulvet skal have.

I Dane-Wood er vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding.

 

Rengøring: Gulvet vaskes med natursæbe fra Trip Trap, første gang mættes det nye gulv med en 1:4 blanding. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Gulvet kan vedligeholdes og genopfriskes med olie/ voks.

 

Show room

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Åbningstid

M-F: 08 - 17
* eller efter aftale

Telefon