Trægulv

Dane-Wood producerer olieret trægulv i højeste kvalitet

Ejere af Dane-Wood har arbejdet med træ og gulve i mere end 40 år. Igennem disse år i branchen har vi opbygget mange års erfaring, der bruges til løbende at udvikle produkter og overfladebehandlinger. De mange års erfaring gør, at vi ved, at tendenserne ændrer sig, og ligeledes gør vores kunders ønsker, krav og behov. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder med, at finde den helt rette løsning til deres hjem. Hos Dane-Wood ved vi, at vores løsninger og udvalg skal være bredt og langtidsholdbart, hvilket gør at vores gulve er udført i de bedste materialer og altid monteret med omhyggelighed og præcision.
 

Skal du have nyt trægulv?

Gulvet er en vigtig del af hjemmet og indretningen. Valget af gulv er derfor en stor og vigtig beslutning, uanset om du bygger nyt eller er i gang med en renovering. Dane-Wood tilbyder flere typer gulve som f.eks. plankegulve, sildeben og herregårdsplanker. Alle vores gulve findes i forskellige sorteringer, dimensioner og med forskellige overflader, hvilket gør, at vi også har den rette løsning til dit hjem.
 
Vi har de seneste år mærket tendensen til oliebehandling, hvor det før i tiden var mere et lakeret trægulv, som man kunne finde rundt i de danske hjem. Dane-Wood har derfor gjort sig til førende producent inden for gulve med olierede overflader, hvilket giver både et smukt og holdbart gulv.
 

Et trægulv har du glæde af i mange år

Med et plankegulv fra Dane-Wood er du sikret et smukt og holdbart gulv, som du vil have glæde af i mange år. Hos Dane-Wood er vi førende inden for plankegulve med olierede overflader, og netop denne behandling gør, at gulvet afviser væske og andet, der tabes på gulvet, og der efterlades derfor ingen pletter, når det tørres væk. Olie/voksbehandlingen gør, at det spildte perler og bliver ved overfladen.
 
Sammen med dig kan vi finde den helt rette farve og glød, som du ønsker dit gulv skal have, da vi selv har røgkammer og olieanlæg. Vi tilbyder plankegulv i Douglas og ikke mindst i Eg. Vi har eget olieanlæg og røgkammer, hvilket gør, at vi kan ramme dine ønsker med hensyn til overflade med stor nøjagtighed.  Du får derfor et utroligt smukt trægulv i højt kvalitet.
 

Det eksklusive sildebensparket

Sildebensparket et smukt, herskabelig og tidløst valg af gulv. Det tilfører boligen karakter og et udtryk af høj kvalitet. Smukke sildeben er et populært valg til boligen. Om du bygger nyt hus eller renoverer et gammelt hus, moderne eller klassisk stil, så er sildebensgulvet et smukt valg. Selvom mange vælger sildebensparket, så kan du sagtens gøre dit sildebensgulv unikt og personligt. Vi tilbyder nemlig sildebensgulv i forskellige sorteringer, dimensioner og med forskellige overfladebehandlinger. Det giver dig mulighed for, at give præcis dit sildebensgulv den rette karakter og glød som passer til dit hjem.
 

Olieret behandling giver et smukt og holdbart gulv

Olie/voks er ligesom en sæbebehandling, som giver træet et flot og naturligt mat udseende. Men det ekstra som olie/voks behandlingen giver er, at olien hærder op i overfladen, og giver træet en højere robusthed og afvisende overfor væske.
 
En olieret behandling giver også en smuk og autentisk overflade, der bringer det naturlige frem i træets udseende.
 

Dansk produceret trægulve siden 1992

Vi indkøber kun kvalitetstræ fra certificeret og bæredygtigt skovbrug, og meget af produktionen foregår i Danmark, hvor vi selv bearbejder og behandler træet. Vores produktion i Danmark gør at vi kan tilbyde  trægulve i forskellige længder, bredder og nuancer.
 
Grundet vores erfaring og tætte arbejde med træet ved vi præcis, hvordan træet skal skæres og bearbejdes. Vi ved præcis, hvordan vi undgår svind og krumning på træet ved slibning, og hvordan vi opnår den lækre overflade og glød.
 
Du kan derfor være sikker på at du får et gulv i høj kvalitet, og hvor du ikke behøver at bekymre dig om miljøet.
 

Kontakt os for information omkring trægulv, pris og rådgivning

Hvis du er blevet nysgerrig på hvordan vi hos Dane-Wood kan hjælpe dig med dit nye trægulv, så er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom, hvor vi kan fortælle om eller vise dig de forskellige muligheder og gøre dig klog på et nyt trægulv pris, så vi kan finde, levere og montere dit nye drømmegulv. Ligeledes står vi selvfølgelig altid klar med information og vejledning omkring pleje og montage. På vores hjemmeside kan du finde plejevejledninger på både skrift og video og information omkring montage og miljø.

 

Trægulv sildeben

Om du skal i gang med at bygge nyt hus, eller du skal til at renovere en ældre bolig, så er sildebensparket et smukt og tidløst valg til gulvene. Et trægulv i sildeben udstråler både elegance og kvalitet.
Hos Dane-Wood tilbyder vi eksklusivt sildebensparket i et væld af forskellige fint behandlede overflader og forskellige dimensioner. Du får et gulv i en kvalitet, der er holdbart og slidstærkt samtidig med, at det forskønner dit hjem og giver boligen et elegant udtryk, der udstråler herskabelighed.

Du kan vælge mellem gulv, der er lagt i et traditionel sildebensmønster, – men også i det gamle fransk sildebensmønster, der hedder Chevron.

 

Slidstærkt trægulv

Vores holdbare gulve i sildeben fås behandlet på forskellige måder, som alle gør dem slidstærke. De kan enten være behandlet med olie, have en børstet overflade, en olie/voks behandling eller røget eg. Behandlingerne tilføjer specielle og skønne udtryk til gulvene, og alle typer af behandling sikrer gulvet en lang levetid.
 

Det rigtige valg

Dane-Wood producerer flotte og holdbare gulve. Vi har en stor ekspertise i at indkøbe de helt rigtige kvalitetsmaterialer til vores produktion af dine nye gulve. Og sildeben er et af de mest populære gulve, som vi har. Du kan vælge en type gulv, der giver rummet et roligt look, men du kan også vælge et gulv, der har et helt unikt særpræg. Og så passer et sildebensparket til både et herskabeligt look og den lyse, nordiske stil.
 

Topkvalitets trægulv sildeben

Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores flotte gulve i sildeben. Vi leverer altid hurtigt og uden besvær. Her hos Dane-Wood er vi sikre på, at et sildebensparket fra os lever op til dine drømme og forventninger om et smukt og elegant gulv.
 

 

Besøg vores showroom eller kontakt os i dag!

I Kolding ligger vores flotte udstilling og showroom, hvor du kan se et udvalg af vores eksklusive trægulve. Ligeledes vil du også kunne se vores trappetrin, profiler og akustikløsninger. Vi står selvfølgelig også klar med vejledning og råd om valg af gulv og besvarer også spørgsmål omkring de forskellige træsorter, overfladebehandlinger og vedligeholdelse. Vores showroom har åbent alle hverdage fra kl. 9-17. Ring gerne inden og træf en aftale.

 

Vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.
RING TIL OS:

+45 75 50 80 33

EMAIL TIL OS:

info @ dane-wood.com

CVR.: DK 31364426

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

OBS: Indkørsel via Skolebakken. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag til Fredag 9 - 17 *
* Eller efter aftale

Kontakt os gerne telefonisk - også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf.: 75 50 80 33

Dane-Wood®