Trægulv

Dane-Wood producerer olieret trægulv i højeste kvalitet

Vi har hos Dane-Wood produceret gulve siden 1992. Igennem disse år i branchen har vi opbygget mange års erfaring og løbende udviklet vores trægulve og overfladebehandlinger. De mange års erfaring gør at vi ved, at tendenserne ændrer sig, og ligeledes gør vores kunders ønsker, krav og behov. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder med, at finde den helt rette løsning til deres hjem. Hos Dane-Wood ved vi, at vores løsninger og udvalg skal være bredt og langtidsholdbart, hvilket gør at vores gulve er udført i de bedste materialer og altid monteret med omhyggelighed og præcision.

Skal du have nyt trægulv?

Gulvet er en vigtig del af hjemmet og indretningen. Valget af gulv er derfor en stor og vigtig beslutning uanset om du bygger nyt eller er i gang med en renovering. Dane-Wood tilbyder flere typer gulve som f.eks. plankegulve, sildeben og herregårdsplanker. Alle vores gulve findes i forskellige sorteringer, dimensioner og med forskellige overflader, hvilket gør at vi også har den rette løsning til dit hjem.

Vi har de seneste år mærket tendensen til oliebehandling, hvor det før i tiden var mere et lakeret trægulv, som man kunne finde rundt i de danske hjem. Dane-Wood har derfor gjort sig til førende producent inden for gulve med olierede overflader, hvilket giver både et smukt og holdbart gulv.

Et massivt trægulv har du glæde af i mange år

Med et plankegulv fra Dane-Wood er du sikret et smukt og holdbart gulv, som du vil have glæde af i mange år. Hos Dane-Wood er vi førende inden for plankegulve med olierede overflader, og netop denne behandling gør, at gulvet afviser væske og andet der tabes på gulvet og der efterlades derfor ingen pletter når det tørres væk. Oliebehandlingen gør at det spildte perler og bliver ved overfladen.

Sammen med dig kan vi finde den helt rette farve og glød, som du ønsker dit gulv skal have. Vi tilbyder plankegulv i eg, ask og ikke mindst i douglas gran. Vi har eget olieanlæg og røgkammer, hvilket gør at vi kan ramme dine ønsker med stor nøjagtighed.  Du får et utroligt smukt trægulv i højt kvalitet.

Det eksklusive sildebensparket

Sildebensparket et et smukt, herskabslig og tidløst valg af gulv. Det tilfører boligen karakter og et udtryk af høj kvalitet. Smukke sildeben er et populært valg til boligen. Om du bygger nyt hus eller renoverer et gammelt hus, moderne eller klassisk stil, så er sildebensgulvet et smukt valg. Selvom mange vælger sildebensparket, så kan du sagtens gøre dit sildebensgulv unikt og personligt. Vi tilbyder nemlig sildebensgulv i forskellige sorteringer og med forskellige overfladebehandlinger. Det giver dig mulighed for, at give præcis dit sildebensgulv den rette karakter og glød som passer til dit hjem.

Olieret behandling giver et smukt og holdbart gulv

Olie er ligesom en sæbebehandling, som giver træet et flot og naturligt mat udseende. Men det ekstra som oliebehandlingen giver er, at olien hærder op i overfladen, og giver træet en højere robusthed og afvisende overfor væske.

En olieret behandling giver også en smuk og autentisk overflade, der bringer det naturlige frem i træets udseende.

Dansk produceret trægulve siden 1992

Vi indkøber kun kvalitetstræ fra certificeret og bæredygtigt skovbrug, og meget af produktionen foregår i Danmark, hvor vi selv bearbejder og behandler træet. Vores produktion i Danmark gør at vi kan tilbyde  trægulve i forskellige længder, bredder og nuancer.
Grundet vores erfaring og tætte arbejde med træet ved vi præcis hvordan træet skal skæres og bearbejdes. Vi ved præcis hvordan vi undgår svind og krumning på træet ved slibning og hvordan vi opnår den lækre overflade og glød.

Du kan derfor være sikker på at du får et gulv i høj kvalitet, og hvor du ikke behøver at bekymre dig om miljøet.

Kontakt os for information omkring trægulv, pris og rådgivning

Hvis du er blevet nysgerrig på hvordan vi hos Dane-Wood kan hjælpe dig med dit nye trægulv, så er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom, hvor vi kan fortælle om eller vise dig de forskellige muligheder og gøre dig klog på et nyt trægulv pris, så vi kan finde, levere og montere dit nye drømmegulv. Ligeledes står vi selvfølgelig altid klar med information og vejledning omkring pleje og montage. På vores hjemmeside kan du finde plejevejledninger på både skrift og video og information omkring montage og miljø.

Besøg vores showroom eller kontakt os i dag!

I Kolding ligger vores flotte udstilling og showroom, hvor du kan se et udvalg af vores eksklusive trægulve. Ligeledes vil du også kunne se vores trappetrin, profiler og akustikløsninger. Vi står selvfølgelig også klar med vejledning og råd om valg af gulv og besvarer også spørgsmål omkring de forskellige træsorter, overfladebehandlinger og vedligeholdelse. Vores showroom har åbent alle hverdage fra kl. 8-17.

Vi kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Dane-Wood A/S

CVR: 31364426

Adresse:

Lyshøj Alle 2

6000 Kolding

Kontakt os:

+45 75 50 80 33

info@dane-wood.com

Find os her:

Åbningstider

Mandag – fredag: 8 – 17 *eller efter aftale.

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf. 7550 8033

Sitemap

Dane-Wood®