Mørkt trægulv

Mørkt trægulv med charmerende detaljer

Mørkt trægulv med charmerende detaljer. Mørke trægulve er populære valg til den moderne bolig. Trænger dit hjem til en opdatering? Bygger du nyt? Eller foretager du renoveringer? Gulvet er en vigtig del af enhver indretning. Med et holdbart mørkt trægulv kan du virkelig skabe et indbydende look og opnå en helt fantastisk charme i dine rum.

Dane-Wood tilbyder flere typer gulve i træ som f.eks. plankegulv, sildeben og herregårdsplank eg. De kan alle overfladebehandles, så træet opnår den perfekte mørke glød, du drømmer om. Det sker blandt andet ved behandling af træet i vores eget røgkammer. Vi kan justere processen, så du får et trægulv med den helt rigtige mørke nuance.

 

Skab hygge og varme med mørkt træ

Gulve i mørkt træ giver rummet et meget varmt og autentisk udseende. Du kan kombinere et mørkt trægulv med stort set alle slags møbler. Det mørke look giver et stilfuldt og gennemført udtryk, og det får rummet til at emme af hygge. Du kan matche det med lyse såvel som mørke farver – det er op til dig.

Opdag gulvtyper som:

Gulvtyperne har hver især deres charme og små fine detaljer. Træet til alle vores gulvtyper kommer fra bæredygtigt skovbrug og er enten FSC eller PEFC certificeret. Du kan derfor shoppe nye trægulve med viden om, at miljøet aldrig bliver unødvendigt belastet.
Med snart 30 års erfaring i gulvbranchen ved vi godt, at et gulv er et meget personligt valg. Hos os kan du få et mørkt trægulv, der matcher lige din smag og stil. Vi tilbyder flere længder og bredder og behandler gulvet efter netop dine ønsker.

 

Vi er førende producent af gulve med olierede overflader 

Dane-Wood har skabt levende og smukke gulve siden 1992. Vi er en af de førende virksomheder, når det kommer til gulve med olierede overflader. Hos os finder du adskillige typer trægulve til det moderne hjem. Kvaliteten er også i top. Vi har stor erfaring med at skabe funktionelle gulve. Vi ved lige præcis, hvordan gulvene skal fremstilles, for at de har mindst mulig svind og krumning og er nemme at lægge. Drømmer du eller din kunde om et smukt trægulv med en mørk glød? Kom gerne ind i vores showroom i Kolding, og se nærmere på de forskellige typer trægulve.

Vi tilbyder mere end 60 slags overflader. Du finder helt sikkert det perfekte mørke trægulv hos os!

Find os her:

 

RING TIL OS

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Obs indkørsel via Skolebakken

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 9 – 17   

*eller efter aftale 

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden - tlf. 75508033

EMAIL

CVR-NR: DK 31364426

Sitemap

Dane-Wood®