Nyt gulv

Nyt gulv i højeste kvalitet

Der er mange ting man bør overveje, når man skal have anlagt nyt gulv. Her stilles krav til holdbarheden og kvaliteten, ligesom designet skal passe til hjemmets øvrige indretning. Her tilbyder Dane-Wood løsninger i flot design og fantastisk kvalitet, så du er sikret et tilfredsstillende resultat, når du skal have nyt gulv.

 

Hvad skal jeg vælge?

Hvilken løsning du skal vælge, er naturligvis en individuel smagssag. De seneste år har trenden peget i retning af brede og lange plankegulve, forskellige udgaver af sildebensgulve og disse er ofte fremstillet af træsorter, som er overfladebandlede med olie/voks. Vi var hurtige til at opfange denne tendens, og har anvendt vores markedsmæssige forspring til at udvikle produkter og løsningen indenfor oliebehandlet træ. Vi er vant til, at vores kunder stille høje krav til vores løsninger, så du er sikret et nyt gulv i højeste kvalitet, som er fremstillet af de bedste materialer, du er således sikkert en langtidsholdbar løsning på dit nye gulv.

 

Hvad koster nyt gulv?

Prisen på dit nye gulv er bestemt af en række faktorer, som materiale, størrelse og hvor det skal ligges. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, uden at vi af denne grund går på kompromis med kvaliteten på vores løsninger. Uanset dit budget står vi klar til at hjælpe dig, så du opnår klarhed over dine muligheder for nyt gulv.

 

Professionel gulvlægning

Vores dygtige medarbejdere har bred erfaring med gulvlægning, og har prøvet det meste. Vi er vant til at arbejde med høje krav til kvaliteten af vores arbejde, og sørger derfor altid for et tilfredsstillende resultat, hvor der er anvendt materiale af bedste kvalitet, og hvor gulvet er monteret med præcision, så du er sikret en flot og holdbar løsning. Der er medarbejdere med mere end 40 års erfaring inden for træ- og gulvbranchen, og med en ekspertise, vil du få et godt resultat.

 

Nyt gulv i gammel lejlighed eller hus

Vi står til rådighed, når drømmen skal gøres til virkelighed. Mange stiller store krav til hjemmet, og dette forstår vi godt. Man tilbringer mange timer i hjemmet, og indretningen skal gerne afspejle ens personlighed og værdier. Kontakt vores dygtige og erfarne medarbejdere i dag, og hør nærmere om vores flotte og holdbare løsninger, så du kan få det perfekte gulv, hvis du er i gang med et større renoveringsprojekt. Vi er behjælpelige når et håndværkertilbud skal transformeres til et drømmehjem, eller hvis det gamle gulv trænger til en udskiftning.

 

Lad os hjælpe dig med nyt trægulv

Lad os hjælpe dig med dit nye trægulv. Der er mange fordele ved nyt gulv. Værdien af din ejendom øges med et flot gulv i de rigtige materialer, da dette er noget, som mange kigger efter, når der skal købes nyt. Vores lange erfaring har givet os en stor viden indenfor gulve, og denne erfaring kommer vores kunder til gode. Vi har styr på materialer, så du er sikret et nyt gulv med lang holdbarhed. Du er altid velkommen i vores showroom, som er beliggende i Kolding. Her kan du se vores store udvalg i materialer, og få gode råd fra vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere, så du er sikret den helt rigtige løsning på dit nye gulv.
RING TIL OS:

+45 75 50 80 33

EMAIL TIL OS:

info @ dane-wood.com

CVR.: DK 31364426

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

OBS: Indkørsel via Skolebakken. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag til Fredag 9 - 17 *
* Eller efter aftale

Kontakt os gerne telefonisk - også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf.: 75 50 80 33

Dane-Wood®