herregårdsplank Eg

Dane-Wood Herregårdsplank
Det eksklusive valg, – plankerne produceres i Danmark, – af dansk træ

Eg Select: Få og små levende knaster vil forekomme, enkelte af plankerne kan være uden knaster.

Eg Natur: Knaster vil forekomme, større knaster vil være spartlede og enkelte langsgående revner vil være spartlede. Splintved kan forekomme.

Eg Rustik: Knaster i varierende størrelse. Knaster og revner vil være spartlede. Splintved kan forekomme.

Planketykkelse: 23mm

Bredde:   250 – 300 og 350mm

Længde: 2000 til 5500mm

                5000 til 6000mm (på forespørgsel)

Opbygning: Plankerne opbygges ved krydslimning for at sikre en stabil planke med minimalt svind og krumning. Opbygget af tre lag: Toplag af 6mm eg, mellemlag af birkekrydsfiner og 5 mm bagside af nåletræ.

Gulvplankerne fuldlimes på beton eller anden for for fast undergulv, de kan eventuelt skrues på en strø-konstruktion.

 Velegnet til gulvvarme.

 

                                                                   

 

 

Olie: Gulvplankerne olieres 3 gange med lufthærdende olie fra WOCA. De første 2 gange er med klar eller pigmenteret olie. Den behandling er altid med klar olie/voks, som giver gulvet en stærk og vandafvisende overflade.

Børstet overflade: En børstet overflade fremhæver træets naturlige struktur. Sommer-vedet ( den bløde del af årringene) børstes væk og derved fremstår årringene tudeligere og gulvet får en hårdere og mere slidstærk overflade.

Røget Eg: Vi har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter hvor mørk en glød man ønsker gulvet skal have. 

I Dane-Wood er vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere dig for i vores udstilling i Kolding.  

 

Rengøring: Gulvet vaskes med natursæbe fra WOCA. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud. 
Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding, afhængigt af hvor snavset gulvet er.

Gulvet kan vedligeholdes og genopfriskes med olie/voks.

Se mere her om vedligeholdelse.

Herregårdsplank – et dansk produkt – dansk eg, dansk opskæring og dansk produktion

Skal du have et plankegulv så er egetræsplanker i Herregårdsplank serien fra Dane-Wood en sikker løsning, – og tilmed et helt igennem dansk produkt, – produceret af dansk eg, opskåret lokalt og produceret i Dane-Woods egne produktionslokaler lidt uden for Kolding, – og selvfølgelig er træet lovligt skovet og certificeret.

Vores trægulve er af høj kvalitet, hvor der i hele processen, fra egestammerne blive udvalgt og til det færdige gulv lægges, bliver taget højde for at slutresultatet skal blive perfekt.

Med Herregårdsplank får du et gulv, der kan skabe glæde i generationer

Ud over et smuk et gulv, som viser en naturlig skønhed, får du også et holdbart gulv. Eg er en hård trætype samt et slidstærkt materiale. Så med et gulv af egetræ planker, får du et gulv, der er tidløst og som flittigt kan bruges i mange år. Trægulv eg giver et elegant og klassisk look med de unikke aftegninger som naturen har tilføjet træet. Eg har været et naturligt træ i Danmark de sidste 9000 år, og passer godt ind i den nordiske stil, da det nærmest altid har været en stor del af naturen omkring os.

Dane-Woods flotte og eksklusive Herregårdsplank fås i følgende sorteringer:

  • Select – meget få og små levnende knaster. Enkelte af plankerne kan være uden knaster. Fremtræder med et harmonisk og roligt udtryk.
  • Natur – mindre og lidt større knaster vil forekomme. Større knaster vil være spartlet og enkelt langsgående revner vil være spartlede. Fremtræder med et naturligt udtryk.
  • Rustik – en del knaster i varierende størrelser, knaster og revner vil være spartlede. Splitved vil i mindre grad kunne forekomme. Fremtræder med et levende udtryk.

Du får egeplanker der er op til 6000 mm lange og med en bredde op til 350 mm, og med de brede og lange planker får du et gulv, der signalerer kvalitet og ro. De er tilmed velegnede til gulvvarme.

Overfladen er du selv med til at bestemme, da Dane-Wood har 60 forskellige typer af overflader, hvor de fleste præsenteres i vores udstilling i Kolding. Du får således det look på dit plankegulv eg, som passer til dine ønsker, – skal det være råt, naturligt, rustikt eller andet – det er dit valg, men vi vejleder selvfølgelig gerne, så du får den finish du ønsker.

 

Egen produktion

Da vi har egen produktion af plankegulve eg kan vi tilbyde et kvalitetsgulv, der svarer til dine behov og ønsker om det helt rigtige gulv.

Vælg Herregårdsplank fra Dane-Wood og du er sikker på professionel vejledning af fagpersoner, der har fulgt træet på nær hold fra stamme til færdigt gulv.

Dane-Wood A/S

CVR: 31364426

Adresse:

Lyshøj Alle 2

6000 Kolding

Kontakt os:

+45 75 50 80 33

info@dane-wood.com

Find os her:

Åbningstider

Mandag – fredag: 8 – 17 *eller efter aftale.

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf. 7550 8033

Sitemap

Dane-Wood®