Svømmende gulv

Plankerne føres i forskellige sorteringer og mål:

Prima: 1) 14/3mm x 189mm x 1860m og 2) 15/mm x 240 mm x 1900mm

Natura plus: 1) 14/3mm x 190mm x 1900mm og 2) 15/4mm x 240mm x 2150/2200mm

Natura: 1) 14/3mm x 190mm x 1900mm, 2) 14/4mm x 180mm x 2200mm, 3) 15/4mm x 240mm x 2150/2200mm 

Ekstra rustik: 1) 14/3mm x 190mm x 1900mm, 2) 15/4mm x 240mm x 2150/2200mm og 3) 12/2mm x 190mm x 1900mm

Classico: 1) 14/4mm x 180mm x 2200mm og 2) 14/4mm x 240mm x 2200mm                                                                                                                                               

Opbygning: Plankerne opbygges ved krydslimning for at sikre en stabil planke med minimal svind og krumning. Består af tre lag. Toplag af eg, mellemlag af nåletræ og bagside af poppel eller fyr. 

Klikgulv: Plankerne er udført med 5G kliksystem og kan derved lægges svømmende. Klik-systemet gør, at plankerne let samles med et klik. Klikfunktionen er konstrueret med en specialudfræsning, som låser plankerne sammen efter lægning. De planker, som klikkes sammen, kommer til at ligge meget tæt og derfor bliver samlingerne ikke særlig synlige.

Et svømmende gulv kan monteres i et rum på max. 8 x 20 meter. Skal ved større arealer opdeles af skinner eller dørtrin.

Alle dimensioner kan klikkes på nær Natura 20/6mm x 190mm x 1900mm.

 

Gulvplankerne kan desuden fuldlimes på beton eller anden form for fast undergulv.

Velegnet til gulvvarme. Dog må gulvets overfaldetemperatur ikke overstige 27 grader.

Massive plankegulve: Plankegulve i eg (og ask) kan fås som massive gulve. Massive planker er med not og fer. Kontakt os og hør nærmere.

                                                          

 

Prima: Enkelte små levende knaster vil forekomme, de fleste af plankerne vil være uden knaster.

Natura Plus: Flot varieret åretegning, enkelte små og mellemstore knaster vil forekomme

Natura: Lettere rustik åretegning, en del små og større knaster. Et antal af knasterne vil være spartlede og enkelte spartlede revner vil forekomme. Splintved i mindre omfang vil forekomme.

Ekstra rustik: En del knaster. De fleste knaster vil være spartlede. Der forekommer også spartlede revner samt splintved i mindre omfang.

Classico: Rustikke planker med egetræets tydelige åretegning og knaster i varierende størrelse. Knaster og langsgående revner vil være 3D-spartlede oftest med sort spartel. 

eller eI forhold til de forskellige sorteringer er der forskellige overfladebehandlinger.

Prima: Børstet med klar eller hvid ultramat lak. Samt hvid olie eller klar olie. Ud over de fire nævnte standard overfladebehandling fås Prima-sorteringen også med Dane-Woods egne overflader med olie eller olie/voks. Dane-Wood tilbyder fra eget anlæg over 60 forskellige overflader. Da vi overfladebehandler på eget anlæg, har vi mulighed for at skabe en unik overflade, hvis dette ønskes. 

Natura plus: Dane-Wood overflade med olie eller olie/voks. Dane-Wood tilbyder fra eget anlæg over 60 forskellige overflader. Da vi overfladebehandler på eget anlæg, har vi mulighed for at skabe en unik overflade, hvis dette ønskes. 

Natura: Dane-Wood overflade med olie eller olie/voks. Dane-Wood tilbyder fra eget anlæg over 60 forskellige overflader. Da vi overfladebehandler på eget anlæg, har vi mulighed for at skabe en unik overflade, hvis dette ønskes. 

Ekstra rustik: Dane-Wood overflade med olie eller olie/voks. Dane-Wood tilbyder fra eget anlæg over 60 forskellige overflader. Da vi overfladebehandler på eget anlæg, har vi mulighed for at skabe en unik overflade, hvis dette ønskes. 

Classico: Dane-Wood overflade med olie eller olie/voks. Dane-Wood tilbyder fra eget anlæg over 60 forskellige overflader. Da vi overfladebehandler på eget anlæg, har vi mulighed for at skabe en unik overflade, hvis dette ønskes. 

Teknik:

Olie eller lak: Der kan vælges imellem oliering eller mat UV-lak, klar eller hvidtonet (lakeret overflade er på børste overflade). Gulvene lagerføres også uden færdig overflade, hvilket giver mulighed for, at du selv kan vælge overflade på gulvet. Dane-Wood har op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding. Alle olierede overflader er behandlet med Dane-Wood oliering på vores eget anlæg.

Olie: Gulvplankerne behandles minimum 3 gange med lufthærdende olie fra WOCA. De første 2 gange er med klar eller pigmenteret olie. Sidste behandling er altid med klar olie/voks, som giver gulvet en stærk og vandafvisende overflade.

  – Plankerne ændrer ikke farve, da slidtage sker i farveløs olie/voks.                                                                              – Da slidtage sker i farveløs overflade, gør det gulvet nemt at vedligeholde.

Børstet overflade: En børstet overflade fremhæver træets struktur. Da dele af sommer-vedet (den bløde del af åreringene) bliver børstet væk, fremstår åreringene tydeligere.

Røget eg: Vi har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter, hvor mørk en glød man ønsker gulvet skal have.

Klar eller hvid mat lak: Gulvplankerne bliver først lakeret med 5 gange grundlak, og derefter bliver de behandlet med 2 gange toplak. Med denne behandling bliver der lagt i alt 70-80 grm lak på planken. En gennemsigtig lak giver træet et mat og let gyldent eller hvidt udseende. Der anvendes udelukkende UV-lak på produkterne.

 

Rengøring: Gulvet vaskes med natursæbe fra WOCA. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er. 

Gulvet kan vedligeholdes og genopfriskes med olie/ voks.

Se mere her om vedligeholdelse.

Svømmende gulv – fleksibelt & funktionelt

Drømmer du om et smukt og funktionelt gulv til dit nybyggeri? Eller er du ved at renovere din bolig? Skal det både være æstetisk, af høj kvalitet og praktisk i hverdagen?
Et flydende gulv består af en sammenhængende overflade. Denne er i modsætningen til andre gulve ikke limet eller sømmet til det underliggende gulv. Det betyder, at gulvet kan bevæge sig frit i forhold til underlaget. Det kan være en fordel i forhold til belastning og temperaturskift. Idét dine omgivelser ofte gør, at trægulvet ændrer form. 
Mange vælger i dag denne type gulv, da det er nemt at montere. Men også fordi det er en fleksibel gulvløsning, der tilpasser sig til sine omgivelser. Vil du vide mere? Kontakt os gerne for et tilbud. 
 

Høj kvalitet & hurtig levering

Dane-Wood har leveret gulve siden 1992. Vi tilbyder adskillige gulvvarianter, der kan bruges som flydende gulve. Disse planker fastgøres til hinanden og lægges ovenpå et mellemlag. På den måde kan gulvet flyde frit. 
Vil du have et svømmende gulv i høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Du kan se nærmere på alle vores gulvtyper her på hjemmesiden. Du kan også besøge vores showroom i Kolding og opdage de forskellige træsorter og overfladebehandlinger. 
Vi leverer altid dit gulv hurtigt og uden besvær. Lige til døren. Så du kan komme i gang med at lægge det. Vi har mange smukke gulve, til dig der bygger nyt, eller til dig der trænger til noget nyt at se på. 
 

Suveræn service og rådgivning

Du kan altid forvente exceptionel service og rådgivning i topklasse. Vi lever nemlig for tilfredse kunder, og så har vi stor erfaring fra gulvbranchen. Vi ved meget om tendenser i Danmark – og så har vi øje for funktionelle løsninger. 
Et “løst” gulv, der ikke skal fastgøres til underlaget, er blevet utrolig populært. Derfor tilbyder vi mange varianter af disse såkaldte flydegulve. Har du nogle spørgsmål til vores gulvtyper, træsorter eller overfladebehandlinger? Vi er altid klar til at hjælpe dig godt videre med dit valg af nyt gulv. 
Fordele ved at handle os er, at du altid får:
– Et stort sortiment af kvalitetsgulve i træ
– God kundeservice og rådgivning i særklasse
– Hurtig og nem levering til døren
Køb dit svømmende gulv ved Dane Wood i dag! Du finder udelukkende funktionelle og smukke gulve i kvalitetstræ – som lever op til alle dine forventninger!
Find os her:

 

RING TIL OS

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Obs indkørsel via Skolebakken

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 9 – 17   

*eller efter aftale 

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden - tlf. 75508033

EMAIL

CVR-NR: DK 31364426

Sitemap

Dane-Wood®