Massivt plankegulv

Massivt plankegulv eller lamelopbygget plankegulv

Et massivt trægulv er både kraftigt, holdbart og slidstærkt, men et lamelopbygget plankegulv et mindst lige så holdbart og slidstærkt.  Med andre ord et gulv, som du kan have glæde af i mange år. Samtidigt er overfladen på et olieret trægulv yderst behagelig at gå på og føles sjælden kold for fødderne. Overfladen giver ydermere en vis form for naturlighed i det rum, det ligger i. Hos Dane-Wood er vi Danmarks førende producent af plankegulv med olierede overflader. Vi har været på markedet i mere end 30 år og fik ny fabrik i 2006. Så står du som privatperson eller virksomhed og skal til at renovere huset eller kontorerne, er vi altid klar til at være dig behjælpelige, så du får et flot og moderne plankegulv i de bedste materialer. Måske er du husbygger, som lige har brug for at få lidt vejledning, sparring og inspiration, inden du vælger dit nye gulv. Også her er vi altid til at hjælpe og finde den bedste mulige løsning sammen med dig.

 

Hvad koster et plankegulv?

Et plankegulv behøver ikke at koste en formue. Den helt specifikke pris kommer selvfølgelig an på, hvilken dimension, overflade og sortering du ønsker på dit gulv. Hos Dane-Wood tilbyder vi massiv og lamelopbygget plankegulv primært i eg, – men også en del i douglas. Vi har samtidigt både smalle og brede planker, så vi kan hjælpe dig med dit nye gulv, uanset om det er et lille eller et stort rum, du skal have lagt gulv på. Ydermere har vi har også et bredt udvalg af forskellige træ sorteringer, så vi både kan hjælpe dig, som godt kan lide det rå og rustikke gulv med mange knaster og dig, som er til det lidt mere rolige og stilfærdige gulv uden knaster og spartlinger. Mulighederne hos os er med andre ord mange. Ring til os eller kom forbi vores showroom i Kolding eller København og lad os i fællesskab finde det perfekte gulv til dig.

 

Hvordan overfladebehandles et plankegulv?

Hos Dane-Wood overfladebehandler vi plankegulv med enten olie eller olie/voks. Vi anbefaler altid, at der afsluttes med en klar olie/voks.  Såfremt du vælger at få dit gulv overfladebehandlet hos os, garantere vi dig, at du får et trægulv i høj kvalitet i lige præcis den farve og glød, som du ønsker. Dette skyldes, at vi hos Dane-Wood har vores eget olieanlæg samt røgkammer, som gør, at vi altid kan producere flotte, unikke og stærke gulve. Når du har fået behandlet dit plankegulv hos os, behøver du ikke længere bange for at få en grim plet på gulvet, hvis eks. sodavand eller marmelade spildes. Det skal selvfølgelig tørres op.

 

Kan der komme varme under massivt plankegulv?

Gulvvarme er med årene blevet mere og mere almindeligt i danske hjem. Når du køber et plankegulv hos Dane-Wood får du et gulv, som er velegnet til gulvvarme og dermed sagtens kan klare, at der kommer varme under. Så hvis du som kunde ønsker det, er du med et plankegulv fra Dane-Wood sikret muligheden for varme i gulvet i de kolde vinterdage, hvor det oftest er rart at kunne hygge med familie, venner og kollegaer inden døre.

 

Fordele ved massivt plankegulv?

Der er umiddelbart ingen fordele ved et massivt plankegulv. Du kan ikke se forskel om det er massivt eller ej, og ikke mindst er kvaliteten bedre på et lamelopbygget plankegulv, – det er en misforståelse, at massivt et bedst. Lamelopbygget plankegulv giver sig ikke, (er mere formfast end massivt). Mange har den tanke omkring massivt trægulv er bedst for så kan der slibes på det. – Men gulv slibes efterhånden sjældent – og slet ikke olie/voksbehandlede overflader. Desuden – hvis der slibes – sker det meget mere skånsomt, end det blev gjort tidligere. Samtidigt er det lamelopbygget planke gulv meget stærk og formstabil, hvilke gør, at det kan holde i mange år uden at miste sit udtryk. I denne forbindelse med montage af gulvet er vi selvfølgelig altid klar til at vejlede dig efter bedste evne på en konstruktiv professionel måde gennem hele processen. Vi vedleder, du bestemmer.

 

Hvilken type gulv

Hvilket type gulv, du vælger, er en smagssag og kommer selvfølgelig også an på, hvilken behov og ønsker du har til dit nye gulv. Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved begge gulvtyper. Uanset hvad du ender med at vælge, er vi hos Dane-Wood selvfølgelig altid klar til at yde dig en suveræn service og rådgivning. Vi lever af og ikke mindst for tilfredse kunder. Gennem vores mange år i gulvbranchen har vi fået en stor faglig viden og mange erfaringer. Det er netop denne viden og disse erfaringer, som vi klar til at dele med dig, så du får et gulv, som passer perfekt til dig og dine ønsker og behov. Vi tager gerne en dialog med dig om fordele ved lamelopbygget plankegulv i forhold til massivt plankegulv. Vi yder vores bedste for, at du få en god oplevelse ved køb af dit nye gulv. Køb dit plankegulv hos Dane-Wood allerede i dag. Vi lover dig et flot og funktionelt gulv i kvalitetstræ, som ikke skuffer.
RING TIL OS:

+45 75 50 80 33

EMAIL TIL OS:

info @ dane-wood.com

CVR.: DK 31364426

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

OBS: Indkørsel via Skolebakken. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag til Fredag 9 - 17 *
* Eller efter aftale

Kontakt os gerne telefonisk - også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf.: 75 50 80 33

Dane-Wood®