Lyst trægulv

Lyst trægulv til ethvert hjem

Lyst trægulv til ethvert hjem Lyse trægulve er populære i danske hjem. Dét er netop fordi, at gulve i lyst træ matcher enhver indretning og stil. Det ultra moderne, det rå og nordiske såvel som det mere klassiske og elegante hjem.
Dane-Wood tilbyder skræddersyede gulve i lys træ som plankgulv, sildeben, herregårdsplank douglas m.fl. Hver gulvtype har sine egne fine detaljer og specielle præg – du kan læse mere om dem under vores produkter. Uanset hvilken gulvtype du vælger, får du et autentisk trægulv med fine detaljer.

Står du over for at bygge nyt? Eller skal du renovere en bolig? Når du køber et lyst trægulv hos os, kan du tilpasse gulvet efter dine personlige ønsker. Vi tilbyder gulvplankerne i forskellige sorter og mål. Du vælger også selv, hvordan dit lyse trægulv skal overfladebehandles.

 

Stor erfaring og egen produktion i Danmark

Drømmer du om et populært lyst trægulv?
Dane-Wood har eksisteret siden 1992. Vi indkøber kvalitetstræ fra certificeret og bæredygtigt skovbrug. Meget af produktionen foregår i Danmark, hvor vi selv bearbejder træet. Det bliver til trægulve i forskellige længder, bredder og nuancer. Vi tilbyder faktisk ikke mindre end 60 forskellige overflader, f.eks.:

  • Røget – giver det lyse træ mere glød
  • Børstet – giver gulvet en mere slidstærk overflade og fremhæver ringene i træet
  • Olieret – giver træet en stærk og vandafvisende overflade samt et smukt udtryk

Grundet vores lange erfaring i branchen ved vi lige, hvordan træet skal skæres. Så dit gulv bliver helt perfekt udformet. Vi har viden om, hvordan svind og krumning på træet undgås. Hos os får du derfor altid et funktionelt trægulv i høj kvalitet.
Træet kan du også regne med. Siden det kommer fra bæredygtigt skovbrug, er det også certificeret derefter – FSC eller PEFC. Du kan altid købe gulv hos os uden at bekymre dig om miljøet.

 

Besøg vores showroom i Kolding

Vil du se nærmere på vores udvalg af gulve i lyst træ?
Vi har showroom i Kolding, hvor du kan komme forbi og se vores mange gulvtyper og overfladebehandlinger. Vi har faktisk et af Danmarks største udvalg, når det kommer til olierede trægulve. Gulvene er nemme at lægge og henvender sig både til renoveringer og nybyg. Vi tilbyder naturligvis gulvplankerne i forskellige længder og bredder. Flere af vores gulvtyper i lyst træ er også velegnet til gulvvarme. Alt i alt får du et smukt og lyst trægulv i høj kvalitet, med lang levetid og tilpasset netop dine ønsker.

RING TIL OS:

+45 75 50 80 33

EMAIL TIL OS:

info @ dane-wood.com

CVR.: DK 31364426

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

OBS: Indkørsel via Skolebakken. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag til Fredag 9 - 17 *
* Eller efter aftale

Kontakt os gerne telefonisk - også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf.: 75 50 80 33

Dane-Wood®