herregårdsplank Douglas

Dane-Wood Herregårdsplank
Det eksklusive valg – plankerne produceres i Danmark – af dansk douglas

Sortering vedrører plankernes udseende:

Natur: Herregårdsplank udført med douglas gran har vi valgt udelukkende at producere i sorteringen natur. Det er nogle utrolig flotte planker med en fantastisk åretegning – og med det velkendte nordiske lyse look.

Naturligt udseende med forekomster af farve- og strukturforskelle. Knaster og mindre revner, som er spartlet. Max. knaststørrelse er 80mm eller 60 cm2. Spartling af revner i disse er tilladt. Max. spartling er Ø 50mm eller 20 cm2. Revner op til bredde 8mm og længde 200mm. Spartling af disse er tilladt. Forefaldende splint er tilladt.

Plankerne kan mixes i de forskellige bredder.

Opbygning: Plankerne opbygges ved krydslimning for at sikre en stabil planke med minimal svind og krumning. Består af tre lag. Toplag af douglas, mellemlag af krydsfiner og bagside af nåletræ.

Velegnet til gulvvarme. Dog må gulvets overfaldetemperatur ikke overstige 27 grader.

Planketykkelse : 23mm med toplag på 6 mm

Bredde : 250 – 300 – 350 og 400mm

Længde : 3000 – 6000 mm 

Plankerne kan mixes i de forskellige bredder.

Opbygning: Plankerne opbygges ved krydslimning for at sikre en stabil planke med minimalt svind og krumning.  Består af tre lag: Toplag af douglas, mellemlag af birkekrydsfiner og 5 mm bagside af nåletræ.

Gulvplankerne fuldlimes på beton eller anden form for fast undergulv, de kan eventuelt skrues på en strø-konstruktion.

Velegnet til gulvvarme.  Dog må gulvets overfaldetemperatur ikke overstige 27 grader.

Massiv Herregårdsplank Douglas: Herregårdsplank Douglas fås også i massive planker. Massive planker er med not og fer. Kontakt os og hør nærmere.

 

Lud og sæbe: Overfladebehandlingen af et Douglas gulv er oftest en kombination af lud og sæbe, eventuelt en hvid sæbe hvis der ønskes et meget lyst gulv. Overfladebehandlingen er en grundbehandling. Efter montering af gulvet skal det vaskes i en sæbeopløsning 1:4. Vaskes i det produkt som er givet i forbindelse med produktionen. Dane-Wood bruger produkter fra WOCA.

Olie: Gulvplankerne kan også olieres. De behandles 4 gange på Dane-Woods egen anlæg. Første behandling vil være med lud, herefter får plankerne 2 behandlinger med hvidpigmenteret olie og afslutningsvis en behandling med farveløs olie/voks. Den sidste behandling giver gulvet en stærk og vandafvisende overflade og beskytter imod slitage på den hvide olie.

Rengøring

Gulvet vaskes med natursæbe fra WOCA. Sæben på gulvet må gerne skumme ved påføring, herefter lader man sæben ligge på gulvet i ca. 10 min. Hvorefter gulvet tørres over med en tør klud.

Den efterfølgende rengøring og vask af gulvet kan foretages med en 1:10 eller 1:20 blanding afhængig af hvor snavset gulvet er.

Douglas gulve behandlet med lud og hvid sæbe fortsættes med at anvende WOCA Natursæbe, hvid.

Douglas gulve behandlet med olie, kan genopfriskes med olie/voks og vaske med WOCA Natursæbe.

 

Se mere her om vedligeholdelse.

Douglas planker – få et eksklusivt og naturligt look

Et Douglas gulv er utrolig flot valg. Det giver dine rum et indbydende udseende og et meget naturligt og enkelt look. Den høje kvalitet på gulvet gør også, at det fremstår meget eksklusivt. Et Douglas gulv er derfor oplagt til det simple og nordiske såvel som det mere herskabelige og klassiske hjem. 

Dane-Wood tilbyder Douglas gulv i naturlook i et væld af forskellige dimensioner og flotte overfladebehandlinger. Du kan få lige dét look, du drømmer om. Skal det være helt enkelt med ens størrelses planker? Eller drømmer du om er rustikt look med et miks af bredder på plankerne? Vi lader valget være op til dig!

Høj kvalitet og gennemført elegance

Et Douglas plankegulv fra Dane-Wood er et kvalitetsgulv, der tilfører stil, charme og elegance til enhver type rum og bolig. 

Douglas gulvet er kendetegnet af et naturlig udseende med helt fantastiske åretegninger og knaster i varierende størrelser. Gulvets naturlook lader dig fuldende dit nye hus eller renoveringen af dine rum med et virkelig flot gulv i et velkendt og nordisk look. Det er et oplagt valg til den moderne bolig, den herskabelige lejlighed såvel som det gennemførte kontormiljø.

Behandlingen af gulvet lader dig personliggøre dit valg af gulv yderligere. Det kan være med:

  • Lud og sæbe – Er en typisk kombination til at behandle denne type gulv med. Der kan bruges en hvid sæbe, hvis man ønsker et gulv med et meget lyst udtryk.
  • Olie – Man kan også behandle gulvplankerne med olie (efter den første ludbehandling). Det kunne meget vel være med en hvidpigmenteret olie og en farveløs olie/voks, der afslutter det smukke gulv med en stærk og vandafvisende overflade. 

Uanset hvilken behandling af gulvet du vælger, får du et unikt gulv af lækkert kvalitetstræ, med smukke detaljer og et gennemført look. Er du i tvivl om, hvilken behandling af gulvet du skal vælge? Så rådgiver vi dig naturligvis altid. 

Et eksklusivt valg af gulv 

Douglas planker i høj kvalitet giver både dine rum et eksklusivt udtryk, men gør også, at gulvet er nemt at vedligeholde. Det skal vaskes løbende med natursæbe og kan med årenes løb også friskes op med ny olie, hvis det skulle falme. 

Køb dine smarte Douglas planker hos Dane-Wood og vælg mellem et utal af dimensioner og smukke overfladebehandlinger. Én ting er sikkert, når du handler hos os – får du et exceptionelt kvalitetsgulv tilpasset netop dine ønsker!

Find os her:

 

RING TIL OS

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 10 – 17   

 *eller efter aftale 

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden - tlf. 75508033

EMAIL

CVR-NR: DK 31364426

Sitemap

Dane-Wood®