Hvilken type gulv skal jeg vælge?

Hvilken type gulv skal jeg vælge?

Når man køber hus, eller renoverer sit gamle, stiller mange sig selv dette spørgsmål. Gulvet spiller en stor rolle i ens hjem, og dette skal passe med ens valg af møbler, bygningens øvrige dele og ens budget. Derudover spiller gulvet også en stor rolle, når det kommer til akustikken i hjemmet. Vi er opmærksomme på alle disse faktorer, og vi hjælper og rådgiver dig, så du får en løsning, som du kan have glæde af i mange år. Ejeren af Dane-Wood startede med at arbejde med gulv for 40 år siden, og vi derfor lavet rigtig mange gulve siden dengang. Vores lange erfaring kommer vores kunder til gode, og vi kan helt sikkert også gøre dine gulvdrømme til virkelighed.

 

Plankegulv eller sildeben

De senere år har trenden både peget på sildebensgulve og plankegulve med lange planker. Du har mange forskellige muligheder, uanset hvilken type gulv du vælger. Vi har forskellige træsorter, og tilbyder forskellige overfladebehandlinger. Blandt andet har vi eget olieanlæg og røgkammer til at give det gulv lige den farve og nuance, du ønsker. Vores mange års erfaring har givet os et stort genskab til forskellige gulvtyper, og dette kendskab bruger vi hver eneste dag, hvor vi rådgiver og vejleder vores kunder, så de får den helt rigtige løsning. Valg af gulv er vigtigt, da det er et produkt, som kan skabe rammerne for gode minder mange år ud i fremtiden, uanset om du vælger planke- eller sildebensgulv. Smag og behag er som bekendt en subjektiv størrelse, og vi skal ikke træffe beslutningen for dig, men vejleder dig gerne, så du får truffet det rigtige valg.

 

Hvad er vinylgulv?

Selvom trenden de senere år har peget på sildebens- og plankegulve, så er der mange andre muligheder. Én af disse er vinylgulv. Der er mange fordele ved et vinylgulv. Vi kan blandt andet nævne, at du med et vinylgulv fra COREtec, får et gulv i moderne design. Et vinylgulv holder i mange år. Rigtig mange år. På vinylgulv fra COREtec giver vi livstidsgaranti til private og 10 års garanti til virksomheder. Hvis du er plaget af støj, kan du med fordel overveje et vinylgulv. Her får du nemlig et produkt, som er stærkt støjreducerende. Det kan dæmpe med op til 20db og er derfor genialt, hvis støj er et issue for dig. Derudover bliver rengøringen lettere end ved trægulve, så dette skal også indtænkes i en travl hverdag, hvor rengøring ikke står øverst på ønskelisten hos mange.

 

Hvorfor skal jeg vælge Dane-Wood til mit nye gulv?

Som beskrevet så har vi mange års erfaring med gulve, og denne erfaring kommer dig til gode. Vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere står klar med råd og vejledning i forhold til hvilken type gulv du skal vælge. Vi vil med vores kendskab spørge ind til dine behov og der ud fra få talt om fordele og ulemper ved forskellige gulvtyper. Vores produkter er blevet solgt i mere end 20 lande, og i lande som Kina, England. Schweiz og herhjemme i Danmark, er gulve fra Dane-Wood synonym med dansk kvalitet, og derfor kan du også trygt vælge en løsning fra Dane-Wood, så vi sammen kan opfylde dine drømme om det perfekte hjem. Vi står også til rådighed for større og mindre virksomheder, cafeer, restauranter, kontorer og butikker,  – vi har hjulpet mange forskellige slags kunder igennem vores lange karriere indenfor trægulvsbranchen.  Du er sikker på at få et gulv i høj kvalitet, ligegyldig hvilken type du vælger og til hvilken brug.
 
På vores hjemmeside kan du læse mere om vores virksomhed, vores mange forskellige løsninger indenfor gulve, og kan du se billeder et udvalg af vores mange færdiggjorte opgave. Vi har showrooms i både Kolding og København, og her er du selvfølgelig altid velkommen. Her kan du se vores mange forskellige produkter, høre om de forskellige træsorter og overfladebehandlinger. Ring gerne inden og aftal en tid. Vores medarbejdere står klar til at guide dig, så du bliver klædt optimalt på til at kunne vælge mellem forskellige typer af gulve. Med vores mange års erfaring tør vi godt love, at vi har den helt rigtige løsning til dig. Vær nysgerrig allerede i dag via kontaktinformationerne på vores hjemmeside. Her kan du beskrive dit behov, og så vil en af vores dygtige og hjælpsomme medarbejde vende tilbage snarest, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.
Find os her:

 

RING TIL OS

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

Obs indkørsel via Skolebakken

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag: 9 – 17   

*eller efter aftale 

Kontakt os gerne telefonisk – også for en aftale i åbningstiden - tlf. 75508033

EMAIL

CVR-NR: DK 31364426

Sitemap

Dane-Wood®