akustik rumdeler

Dane-Wood Akustik rumdeler

Akustik listepaneler lavet af massive trælister – Flot & langtidsholdbar løsning

Dane-Wood akustiklofter og akustikvægge leveres primært udført i massive trælister. Trælisterne er fastmonteret fra bagsiden på en rammekonstruktion af x-finer. Rammekonstruktionen har indbygget en lyddug imellem. Konstruktionen er stærk og stabil og lader lyden passere op i den evt. bagvedliggende isolering. Rammekonstruktionen gør desuden monteringen lettere.

Ved opsætning af elementerne er der overlap under en liste, så der ikke er synlige overgange. Monteringen af akustikløsningen kan afsluttes med bort eller liste, som dækker lyddugen og x-fineren.

Vi producerer panelerne på forespørgsel, således at de passer til projektet og oftest i samarbejde de valgte rådgivere og håndværkere. Standard størrelser på rammerne findes ikke. Alt laves efter mål på eget værksted.

Lyddugen dæmper med 66 %, (det kan ikke udtrykkes/måles i DB). Den fås i flere farver og leveres af af Fibertex. Erfaringerne viser, at vores løsninger dæmper støj meget effektivt.

Der kan laves hjørnelister.

Der kan leveres kvadrater til i sætning af spot.

Der kan efter forespørgsel laves andre profiler. Standard er let faset.

 

 Ask

Douglas

Eg

Fyr

Obs: Der anvendes europæisk eg indendørs. Udendørs skal der anvendes amerikansk eg, da træet ikke må indeholde garvesyre ved udendørs brug.

Listerne er oftest knastfrie eller med ganske få knaster, for at sikre ensartethed og undgå krumning. Eg findes dog også i en rustik udgave med flere knaster.

Listerne produceres i følgende dimensioner:

26×26 mm op til 3000 mm i længden (faset let på de to synlige kanter). Maks. længde er 4000 mm. Standard længde op til 3000 mm.

26×13 mm op til 3000 mm i længden (faset let på de to synlige kanter). Maks. længde er 4000 mm. Standard længde op til 3000 mm.

Standard afstand er 16 og 26 mm.

Elementerne laves efter mål. 

Andre dimensioner på forespørgsel. Vi laver flere special opgaver.

Overfladebehandles inden de monteres i panelerne med:

Olie

Olie/voks

Lud/sæbe

Hvis det ønskes, kan listerne overfladebehandles så de matcher gulvet.

 

Rengøring

Ved almindelig rengøring og vedligeholdelse anbefales det, at støvsuge listerne med en langhåret børste.

Listerne kan olieres eller sæbebehandles manuelt med en klud.

Lyddæmpende rumdeler efter mål: Forbedre akustikken i dit hjem

Hos Dane-Wood stræber vi efter at skabe det optimale lydmiljø i dit hjem med vores skræddersyede, lyddæmpende akustik loft, akustik væg og rumdeler. Lyden spiller en afgørende rolle for vores trivsel, og vores rumdelere er designet til at dæmpe støj og skabe et behageligt lydmiljø, samtidig med at de tilføjer elegance og æstetik til rummet. Akustikrumdeler er derfor blevet en populær løsning i forskellige typer af rum, både på vores arbejdspladser og i vores boliger.

 

Dane-Wood akustikløsninger

Ligesom vores akustiklofter og akustikvægge er vores rumdelere en elegant løsning på støjproblemer i hjemmet. Vi forstår vigtigheden af at integrere god akustik i hjemmets indretning, og vores skræddersyede rumdelere er nøje designet til at give god akustik samtidig med at de designmæssigt tilpasses rummets udtryk. Vores lyddæmpende rumdelere er nemlig konstrueret af lister og lyddug, der effektivt absorberer lyden i rummet. Dette betyder, at lyden ikke blot kastes rundt, men i stedet dæmpes, hvilket skaber et mere behageligt og roligt miljø.

 

Moderne design møder funktionalitet

Vores rumdeler er ikke blot en væg, men et element i boligen, der kan bruges til at mindske støjen og samtidig opdele et større rum i mindre sektioner eller områder. Vores rumdelere kombinerer moderne design med praktisk funktionalitet. De elegante lister som vores akustik paneler er beklædt med skaber ikke blot en smuk æstetik, men bidrager også til at forbedre akustikken i rummet. Med vores design bringes naturen ind i dit hjem, hvilket skaber en behagelig kontrast til evt. mere stramme udtryk i boligen.

 

Skræddersyede løsninger til dine behov

Vi tilbyder rumdelere, der er skræddersyet til den enkelte kundes behov og ønsker. Uanset om du har brug for en rumdeler til at definere rummet omkring spisebordet eller til at skabe et privat hjørne i stuen, kan vi skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov og designønsker. Dane-Wood bygger disse akustiske rumdelere efter mål, så de passer til det aktuelle projekt.

Alle vores rumdelere er produceret på vores eget værksted i Kolding. Vi lægger stor vægt på håndværk af høj kvalitet og tilbyder skræddersyede løsninger efter mål og tilpasning, der opfylder vores kunders specifikke behov og ønsker. Med Dane-Wood får du ikke blot en lyddæmpende rumdeler, men også et stykke dansk håndværk af højeste kvalitet. Sammen med vores konsulent eller din arkitekt er du selv med til at beslutte størrelse og udseende inkl. farve og træsort.

 

Skab det ideelle lydmiljø med Dane-Wood

Kontakt Dane-Wood i dag for at høre mere om vores skræddersyede rumdelere og hvordan de kan forbedre akustikken. Med vores fokus på god kvalitet og personlig service er vi klar til at hjælpe dig med at skabe det ideelle lydmiljø i dit hjem.

RING TIL OS:

+45 75 50 80 33

EMAIL TIL OS:

info @ dane-wood.com

CVR.: DK 31364426

SHOW ROOM

Lyshøj Alle 2, 6000 Kolding

OBS: Indkørsel via Skolebakken. 

ÅBNINGSTIDER

FERIELUKKET i uge 29-30

Mandag til Fredag 9 - 17            ** Eller efter aftale

Kontakt os gerne telefonisk - også for en aftale i åbningstiden.

Ring venligst på tlf.: 75 50 80 33

Dane-Wood®